Східноєвропейський університет проводить профорієнтаційну роботу в Драбові

Східноєвропейський університет проводить профорієнтаційну роботу в Драбові

13 квітня 2017 року представники Східноєвропейського університету економіки і менеджменту провели профорієнтаційні зустрічі з учнями старших класів шкіл Драбівського району.

Викладачі Л. В. Кузнецова, Л. М. Товстопят, Н. О. Луценко та завідувач кафедри кримінально-правових дисциплін О. М. Лисенко ознайомили потенційних абітурієнтів з можливостями та перевагами навчання у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту. Зокрема, вони розповіли про спеціальності та освітні ступені, за якими здійснюється підготовка, навчання за програмою подвійного диплома, дію центру кар’єри, що допомагає молоді в працевлаштуванні. Також майбутні студенти довідалися про матеріально-технічну базу університету: наявність гуртожитку, спеціалізованих лабораторій, навчально-наукових центрів, де молодь проходить практику, зали синхронного перекладу, конференц-зали тощо. Крім того, в університеті створені всі умови для насиченого дозвілля студентів. Є тренажерна зала, діє вокальна студія, творча лабораторія, «музичний салон» та чимало іншого.

Школярі із зацікавленістю розпитували про особливості цьогорічної вступної кампанії, наукову і міжнародну діяльність університету, роботу студентського самоврядування.

Окремо хочемо висловити подяку за сприяння у проведенні роз’яснювальної роботи в школах Драбівського району Голові районної ради В. Д. Дзегі та директорам Драбівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. С. В. Васильченка – гімназія», Бирлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Шрамківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.