Робоча зустріч з директоркою Черкаської Агенції регіонального розвитку

Робоча зустріч з директоркою Черкаської Агенції регіонального розвитку

Директорка Фахового коледжу СУРА провела робочу зустріч з директоркою Черкаської Агенції регіонального розвитку Ілоною Приходько.

У межах реалізації меморандуму про співпрацю сторонами було укладено додаткові угоди, що дозволять розширити межі взаємодії університету та коледжу з Черкаською Агенцією регіонального розвитку.

На зустрічі було проаналізовано зміст освітньо-професійних програм Фахового коледжу СУРА. Черкаська Агенція регіонального розвитку як стейкхолдер СУРА надала свою рецензію щодо освітньо-професійної програми «Туризм» освітнього ступеня «фаховий молодший бакалавр», за спеціальністю 242 Туризм і рекреація галузі знань 24 Сфера обслуговування.

Анна Новак окреслила питання розроблення нетипових вибіркових освітніх компонентів, які будуть націлені на реалізацію потреб стейкхолдерів і розвиток спеціальностей відповідно до вимог сучасності та ринку праці.

Взято курс на акредитацію нової освітньо-професійної програми в царині менеджменту, що дозволить підготувати спеціалістів, що матимуть великий попит у процесі відбудови України та громадському секторі.

Керівниці обговорили результати навчальної та виробничої практики студентів, які обрали базою практики Черкаську Агенцію регіонального розвитку, домовились про реалізацію проєктного навчання, яке дозволить здобувачам освіти покращити практичні навички, закріпити теоретичні знання й зануритись у майбутню професію.

Від керівництва Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова та директорки Фахового коледжу СУРА Ілона Приходько отримала подяку за всебічне сприяння розвитку студентської молоді Фахового коледжу СУРА, високий професіоналізм та особистий внесок у виховання нової генерації фахівців регіону.

Працюємо задля перемоги!