Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ: додатковий період

Реєстрація на ЄВІ/ЄФВВ: додатковий період

У додатковий період (12–14 липня) зможуть зареєструватися особи, які не змогли зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ під час основного періоду реєстрації.

Реєстрацію осіб, які бажають взяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ) та/або  єдиному вступному іспиті (ЄВІ), здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти за умови особистої присутності вступника та/або дистанційно. 

Консультацію можна отримати за телефоном приймальної комісії, або на офіційних сторінках Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова у соціальних мережах.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення. 

У разі успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену вами в заяві-анкеті.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.