Професійне свято юристи Східноєвропейського відсвяткували на Чигиринщині!

Професійне свято юристи Східноєвропейського відсвяткували на Чигиринщині!

Нагодою для згуртування колективу студентів і викладачів юридичного інституту став День юриста, який вони відсвяткували вчора, 8 жовтня.

Відзначати професійне свято юристи Східноєвропейського відправилися на Чигиринщину. Екскурсія охопила найцікавіші та визначні культурно-історичні місця і об’єкти цього краю. На Замковій горі, з якої відкривається неповторна панорама Чигирина та його околиць, студентам розповіли про історію міста, стародавні легенди, визначні пам’ятки: величний монумент Богдану Хмельницькому і залишки Чигиринської фортеці – бастіон Дорошенка.

Надалі шлях екскурсійного маршруту пролягав до Суботова, де студенти і викладачі побачили величну споруду архітектурної пам’ятки XVII ст. –Іллінську церкву.

Родзинкою подорожі стало відвідування «Зерноленду» – просвітницько-розважального комплексу в селі Івківці. Наші юристи спробували різноманітні народні ремесла, побачили відреставрований млин, відвідали етнографічний музей і пройшли квест до Семидубової гори. Під час майстер-класів із приготування традиційних українських страв студенти й викладачі власноруч спекли борошняні коржі і приготували пшоняний куліш, якими потім всі гуртом посмакували,

У такій дружній і по-справжньому сімейній атмосфері юристи Східноєвропейського університету відзначили своє професійне свято. Директор юридичного інституту І. Г. Оксьом переказав правникам вітання від ректора і вручив кращим студентам заслужені грамоти. За успіхи в навчанні керівництво університету нагородило Ігоря Биковця, Владислава Перцева, Анастасію Литвиненко. Студента 3-го курсу В’ячеслава Колєсніка відзначено грамотою за активну участь в громадському житті університету.

Ще раз вітаємо студентів і викладачів юридичного інституту з професійним святом! Зичимо успіхів, наснаги і нових здобутків!