Поетичні читання в СУЕМ, присвячені творчості В. Симоненка

Поетичні читання в СУЕМ, присвячені творчості В. Симоненка

У святковій і урочистій атмосфері у конференц-залі Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відбулися поетичні читання, присвячені творчості видатного українського поета, полум’яного громадянина, нашого земляка В. Симоненка. На святі були присутні викладачі і студенти, шанувальники творчості поета.

З вітальним словом до учасників звернувся заступник голови обласної державної адміністрації Коваль В. В., який відзначив особливу роль В. Симоненка в розвитку української культури.

Лауреат премії імені В. Симоненка, член спілки письменників України, доцент університету В. Кикоть розповів про своє знайомство з творами поета, його вплив на формування культурного світогляду молоді.

Голова ради поетичного клубу «Аріадна», член Національної спілки журналістів України, доцент Хотькіна О. Р. розповіла дуже багато фактів з життя поета і відмітила, що багато ліричних творів поета покладено на музику.

Перед слухачами виступили студенти університету, які підготували улюблені вірші видатного українського поета.

Директор інституту економіки і менеджменту І. Б. Чудаєва відмітила особливу участь у просвітницько-поетичній діяльності університету активістів поетичного клубу «Аріадна» і вручила їм грамоти.