Освітянська родина Східноєвропейського університету відзначила професійне свято

Освітянська родина Східноєвропейського університету відзначила професійне свято

Колектив Східноєвропейського університету економіки і менеджменту відзначив професійне свято – День працівників освіти.

Урочистості відкрив ректор вишу Сергій Шамара: «Увесь наш науково-педагогічний колектив вітаю зі святом! Зичу, щоб у нас завжди був гарний настрій, щоб ми були в доброму гуморі, щоб ми завжди йшли до студентів із відкритою душею. На мою думку, це свято і вихованців, і викладачів, адже студенти нас теж чомусь навчають. Достатку, здоров’я, щастя вам і вашим родинам».

За значний особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців для національної освіти, багаторічну плідну наукову і педагогічну діяльність ректор відзначив завідувача кафедри менеджменту і адміністрування Ію Чудаєву та доцента кафедри економіки, обліку і оподаткування Людмилу Германенко почесними грамотами.

Заступник міського голови Ігор Волошин привітав освітянську родину Східноєвропейського університету з професійним святом та вручив подяки міського голови науково-педагогічним працівникам. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у виховання молодого покоління фахівців, а також із нагоди Дня працівників освіти були відзначені завідувач кафедри приватного права Олександр Лисенко, начальник навчально-організаційного відділу Наталія Сушко та доцент кафедри публічного права Анна Ландіна.

Свято супроводжувалося концертною програмою, яку організували студенти університету. Молодь радо привітала викладачів вокальними і танцювальними номерами, презентувала яскраві гумористичні мініатюри. Приємним дарунком до свята став також виступ вокального ансамблю «Серця трьох» Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького.