Освітяни Східноєвропейського відзначили професійне свято

Освітяни Східноєвропейського відзначили професійне свято

День працівників освіти об’єднує шкільних вчителів, педагогів системи професійної освіти і викладачів вищих навчальних закладів. Усі ми робимо одну велику справу: навчаємо і виховуємо нове покоління громадян нашої країни, фактично формуємо її майбутнє.

У радісній і дружній атмосфері 2 жовтня вся “східноєвропейська” родина відзначила професійне свято. Урочистості відкрила ректор університету.

– У цей світлий і надихаючий день ми відзначаємо знакове для всіх свято. Свято, котре звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Свято скромних і достойних людей. По-справжньому всенародне свято людяності й доброти, науки і мудрості. Від усього серця вітаю науково-педагогічних працівників Східноєвропейського університету. Це люди, які пройшли велику життєву та професійну школу, накопичили величезний досвід на педагогічній ниві, присвятили своє життя нелегкій, подвижницькій, соціально значимій і по-справжньому шляхетній професії, – з такими теплими словами звернулася ректор до свого колективу.

Студрада вишу від імені всього студентства привітала ректора зі святом, побажавши їй творчого натхнення, успіхів і нових перемог.

Цього дня не обійшлося і без нагород. Нагрудними знаками “Заслужений працівник університету” нагороджено проректора з науково-дослідної роботи С.О. Савченка і директора департаменту інформаційної політики І.Г. Оксьома. Почесні грамоти університету вручено 10 науково-педагогічним працівникам: І. В. Дьячук, С. С. Воробйову, І. В. Десятнікову, А. Б. Собко, О. Л. Сиборовій, Я. М. Манькуті, Є. І. Скворцовій, Л. Г. Кузьоменській, Н. О. Луценко, О. В. Веляді.

Свято супроводжувалося концертною програмою за участю студентів університету. Радо привітали усіх музичними і танцювальними дарунками Марина Кошова, Ольга Колбухова, В’ячеслав Киричук, Тетяна Локоть та інші. Студентка Школи краси і мистецтв Мирослава Святченко презентувала глядачам майстер-клас зі створення вечірніх романтичних зачісок.

Приємним сюрпризом для присутніх став відеоролик, в якому наші викладачі розповіли, чому вони обрали саме цю професію. Педагоги продемонстрували власне почуття гумору і створили веселий настрій для всього колективу.

Ще раз вітаємо науково-педагогічний склад нашого університету із професійним святом! Зичимо міцного здоров’я,добробуту, наукових звершень і гарних студентів!