На кафедрі дизайну провели майстер-клас з квілінгу та виготовлення святкових листівок

На кафедрі дизайну провели майстер-клас з квілінгу та виготовлення святкових листівок

6 березня, напередодні свята жінок і весни, викладачі та студенти кафедри дизайну Східноєвропейського університету влаштували майстер-клас з виготовлення святкових листівок.

До участі у цікавому та змістовному заході долучилися майбутні юристи, маркетологи, діловоди, економісти та туристи, які уперше, але із задоволенням та насолодою вивчали мистецтвопаперокручення - квілінг.

-  Ми раді провести такий цікавий захід напередодні Міжнародного жіночого дня, - звернулася до присутніх завідувач  кафедри  дизайну Надія Горбатова. – Вітаємо усіх учасників майстер-класу: і тих, хто буде навчати, і тих, хто уперше долучився до нас. Сподіваюся, що вам буде цікаво освоїти мистецтво квілінгу. Із приємністю вітаю наших гостей - представників Студентської ради університету. Маю надію, що  сьогоднішня зустріч стане початком міцної дружби між кафедрою дизайну та студентською радою університету. А після майстер-класу ми проведемо конкурс на кращу листівку.

Цього дня в умілих руках студентів звичайний папір перетворювався на справжні витвори мистецтва. Учасники майстер-класу вчилися виготовляти із паперу квіти, зірки, орнаменти та поєднувати їх у створенні святкових листівок.

Модератор  майстер-класу студентка ІУ курсу кафедри дизайну Валерія Горбащенко так розповіла про мистецтво квілінгу:

-  Мабуть, багатьом з нас слово "квілінг" мало відоме. Проте всі сучасні дизайнери знають, що застосовуючи цю техніку, можна виготовити чимало цікавих та неповторних прикрас.Скручувати папір та робити прикраси зможе кожен. За годину, за допомогою скручування паперу та домашніх заготівок, минавчимося робити чудову вітальну листівку. Нам знадобиться папір, тоненький пінцет для його захоплювання, ножиці та клей. У нас також є готові смужки для квілінгу.

Під час проведення майстер-класу для усіх учасників було влаштовано брейк-каву, а по його завершенню визначено переможця конкурсу. Ним стала студентка ІУ курсу кафедри дизайну Наталія Любива.

На згадку про теплу і цікаву зустріч,  учасники майстер-класу зробили колективне фото.