На базі Східноєвропейського університету провели навчання з системи Prozorro

На базі Східноєвропейського університету провели навчання з системи Prozorro

Особливостям роботи в системі електронних закупівель ProZorro був присвячений безкоштовний тренінг у Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту.

Навчання провели директор Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації Роман Карманнік,  засновник агентства «Консалт» Олег Кушнір та експерт торговельного майданчика E-TENDER Вікторія Ревтюх. Участь у тренінгу взяли понад 70 представників бізнес-спільноти.

– Впровадження системи ProZorro наразі є актуальним питанням на Черкащині. Основна мета цієї системи – прозорість процесу державних закупівель, підвищення довіри бізнесу та боротьба з корупцією, – акцентував Роман Карманнік, відкриваючи тренінг.

Про тонкощі роботи в електронній системі публічних закупівель розповів Олег Кушнір. Учасники заходу дізналися, що таке електронна система закупівель, які умови участі в аукціоні та яка вартість подання пропозиції. Олег Кушнір також звернув увагу присутніх на переваги системи: прозорий вибір переможця, нові ринки збуту, можливість збільшення власного прибутку.

Вікторія Ревтюх презентувала присутнім електронний майданчик E-TENDER, пояснила, як зареєструватися та проводити на ньому торги.

Наприкінці тренінгу організатори подякували ректору університету за сприяння у проведенні заходу.