Меморандум з Черкаською гімназією №31

Меморандум з Черкаською гімназією №31

Ректорка університету Ія Чудаєва, директорка Анна Новак та директор гімназії №31 Сергій Шамара домовились про посилення співпраці в напрямку профорієнтаційної, навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної роботи, інформаційних та консультативних послуг, взаємного обміну педагогічною майстерністю.

З метою поліпшення якості освіти серед учнів школи та здобувачів вищої освіти Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова.

Угода передбачає розробку ефективних методів мотивації і стимулювання навчальної діяльності серед учнів та здобувачів вищої освіти, спільну реалізацію право-інформаційних заходів у вигляді флешмобів, смартмобів, економіко-правових фестів та акцій тощо, розроблення та розповсюдження серед учнів інформаційних друкованих та електронних інформативно-агітаційних матеріалів.

img_5467 
Меморандумом також передбачено проведення науково-практичних конференцій, форумів, семінарів, засідань «круглих столів» із залученням учнів школи і запрошення вчителів  школи до участі в наукових та виховних заходах, що будуть проводитися в університеті.

Навчальні заклади будуть упроваджувати ініціативи, які будуть направлені на поліпшення партнерських відносин, посилення та актуалізації співпраці, з метою розкриття інтелектуального потенціалу молоді Черкащини та досягнення високих якісних показників теоретичних та практичних навичок здобувачів освіти усіх освітніх рівнях.

Окрім цього, Сторони домовились про інформаційну та методичну підтримку щодо реалізації Меморандуму і  висвітлення заходів з реалізації Меморандуму у засобах масової інформації, соціальних мережах.

img_5473