Компанія забігів Нова пошта напівмарафон та марафон NewRun проводить старти в багатьох містах України. Серед них Черкаси, захід пройшов 13.06.2021 року.

Вже вкотре наші студенти приймають участь у напівмарафоні як волонтери. Нова пошта напівмарафон разом з волонтерами організовує забіг. Волонтери в цьому заході видавали стартовий пакет, підтримували учасників з мотиваційними плакатами, подавали водичку бігунам, а на фініші одягали медалі саме тим, хто подолав свою дистанцію.

І наші студенти зробили це разом. Допомога створити бігове свято абсолютно для всіх учасників різних дистанцій, від найдоросліших до маленьких бігунів- це успіх, та мотивація, велика відповідальність для наших студентів.

«13.06.2021 в Черкасах проходив неймовірний захід, а саме марафон з бігу. Я брала в ньому участь як волонтер на станції старт-фініш. Це був неймовірно продуктивний і веселий день. Завдяки цьому дню в мене з'явились нові друзі, вперше спробувала себе в ролі волонтера і мені це сподобалось.

Було дуже багато вражень і переживань за бігунів, але вони молодці. Я дуже вдячна NewRun за таку можливість спробувати щось нове в житті, наступного року теж братиму участь» - каже студентка 1-го курсу спеціальності «Право» Юлія Шевченко.

5_1

«Коли я брав участь у волонтерстві. Мені дуже сподобалося  вітати і нагороджувати  учасни марафону, особливо мені сподобалося дарувати  наймолодшим учасника марафону їх подарунки . Мені дуже сподобалося брати участь в цьому і візьму участь в наступному році» - каже студент 1-го курсу спеціальності «Право» Володимир.

8_1

«Цього року 13 червня  відбувся напівмарафон в якому ми взяли активну участь. Кожен з нас обрав свою зону відповідальності, яка по-своєму дуже важлива та відповідальна.  Я особисто обрала зону старт-фініш і не пожалкувала. На цій зоні я підтримувала наших бігунів перед забігом і після нього. Нам дуже сподобалося, адже дивлячись на учасників марафону, які крізь втому посміхалися і раділи ми самі заряджалися енергією від них» - каже студентка 1-го курсу спеціальності «Право» Наталія Шевченко.

2_1