Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму презентувала наукові доробки на книжковому фестивалі

Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму презентувала наукові доробки на книжковому фестивалі

Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету взяла участь у третьому Черкаському книжковому фестивалі, що проходив 11-13 жовтня.

Зокрема, відвідувачам фестивалю було представлено колективну монографію «Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення», одним із авторів якої є завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму СУЕМ, голова Черкаського осередку Асоціації кулінарів України Анна Собко.

Також у межах фестивалю кафедра провела наукові посиденьки на тему «Міфи та реалії харчування сучасної людини» та майстер-клас із презентацією багатофункціонального спеціалізованого обладнання Тhermomix. Учасники мали змогу продегустувати страви, оцінити універсальність апарату та на власні очі переконатися, як швидко й легко можна готувати вдома нові корисні страви.

– Книжковий фестиваль – це прекрасна можливість поділитися власним досвідом, дослідженнями, а головне – допомогти людям розібратися в основах правильного, здорового харчування. Дякуємо організаторам за таку чудову нагоду і з нетерпінням чекаємо на наступну зустріч, – наголосила завідувач кафедри Анна Собко.