Із першого дербі з “пожежниками” університетська “Громада” вийшла переможницею

Із першого дербі з “пожежниками”  університетська “Громада” вийшла переможницею

У неділю команда Східноєвропейського університету зійшлася у принциповому матчі з одвічним суперником з Черкаського інституту пожежної безпеки – “Рятівником”.

Наші футзалісти повели в рахунку вже на першій хвилині матчу: Олександр Білоножко реалізував із гострого кута чисельну перевагу на майданчику через вилучення гравця суперника за “фол останньої надії” на Максимові Авер’янові. Отримавши перевагу у результаті, “громадівці” відтак тактично притислися до своїх воріт і почали вичікувати моменти для контратак, грамотно граючи в обороні. Це дало свої результати і Андрій Сторчоус забив ще один гол. Рахунок 2:0 і став підсумковим у досить емоційному першому таймі.

58922 (4)

Другий тайм “Громада-СУЕМ” також почала від захисту. “Пожежники” стали шукати шпарини у ньому і час від час пробували пробити Євгена Панченка у рамці воріт. Натомість наші хлопці вибігали у контратаки і, відверто кажучи, марнували фактично 100-відсоткові моменти. Зрештою, гол Блонського за “Рятівник” дещо охолодив таку марнотратність “громадівців” за дві хвилини до кінця матчу. Суперник почав “розігрувати п’ятого” та зрівняти рахунок їм не вдалося, а за 30 секунд до фінальної сирени Сторчоус перехопив розіграш “пожежників” біля наших воріт й елегантно через усіх запустив круглого в порожні ворота “Рятівника”.

58922 (2)

Отже, 3:1. Перше дербі між закладами вищої освіти в рамках чемпіонату Черкаської області з футзалу у вищій лізі записала на свій рахунок “Громада-СУЕМ” як переможне. Нагадуємо нашим уболівальникам, що в цій лізі наша команда зіграє з 5-ма футзальними колективами двічі (тобто чемпіонат пройде у два кола). Відтак по трьох перших матчах із 10-ти “громадівці” закріпилися на третій сходинці турнірної таблиці із 6-ма очками (див. фото).

58922 (3)

Чекаємо на наших уболівальників у наступному турі в ПС “Будівельник” на грі з командою “Черкасиенергозбут”. Це буде в неділю, 22 січня. Початок матчу о 14:00.   

Два інші матчі суперників по лізі будуть того ж дня такими:

13:00 Черкасиобленегро – Яснозір’я

15:00 Арка-Вдала – Рятівник