14 січня футзальна команда Східноєвропейського університету в матчі з “Рятівником” по суті “розігрувала путівку” до хорошого завершення сезону 2017-18 року у вищій лізі.

Серйозність своїх намірів відібрати у “Громади” очки пожежники продемонстрували вже на початку матчу, коли повели в рахунку.

Втім у “громадівців” був свій тактичний план на гру проти добре зіграного суперника. Методично захищаючись і виходячи в контратаки, наші спортсмени до перерви зрівняли рахунок. Гол забив капітан команди Микита Осика.

Другий тайм пожежники почали теж активно, накочуючи свої атаки одна за одною. Але злагоджена гра в обороні та неймовірні сейви воротаря “Громади” Володимира Григор’єва дозволили встояти. Більш того, вибігаючи у контрвипади, наші хлопці Антон Вакуленко і Руслан Пономаренко змогли забити “Рятівнику” ще два голи. 3:1 – ще одна вольова перемога над основним конкурентом за призові місця чемпіонату (див. турнірну таблицю).

Дякуємо щиро вболівальникам за підтримку (яку тепер чутно і на відео гри, котре викладуть в Мережу незабаром)!

4 матчі залишилося зіграти в рамках турнірного кола. “Громаді” протистоятимуть такі команди: “Шевченків край-2” (Звенигородщина), “Росава” (Канівщина), “Слобода” (Черкаський район), “Хімелектробуд” (Черкаси).

272722 (1)

21 січня о 19:00 у палаці спорту “Будівельник” наша команда зійдеться в поєдинку з другим колективом “Шевченкового краю”. Приходьте за нас вболівати!

ГРОМАДА (Черкаси, СУЕМ) 3 : 1 Рятівник (Черкаси)

Голи: Осика, Вакуленко, Пономаренко : Вермянчук

Інтерв’ю тренера команди 

news/2017/12/34738.jpg