Громада громить поточного лідера чемпіонату і скорочує із ним розрив

Громада громить поточного лідера чемпіонату і скорочує із ним розрив

19 січня на паркеті ПС “Будівельник” команда Східноєвропейського університету “Громада-СУЕМ” продемонструвала на разі найкращу свою гру в чемпіонаті і, програючи на початку матчу, зуміла переконливо виграти 5:1.

Колектив із Черкасиобленерго в попередніх 5 матчах жодного разу не програвав і був перед грою лідером нашої ліги. Однак “громадівці” дуже серйозно налаштувалися на фаворитів і дали гідний бій та нейтралізували фактично всі шанси суперника.

На гол в наші ворота Олександра Аргєєва невдовзі відповів дальнім влучним пострілом Микита Агарін. А за хвилину до закінчення першого тайму з паузою буквально у 10 секунд ігрового часу Максим Авер’янов і знову Микита зробили перед перервою різницю 3:1.

2745 (8)

У другій половині гри суперник пішов “розігрувати п’ятого” (почав грати без воротаря позаду), що дало нашим хлопцям можливість при грамотній роботі в обороні забити ще два голи дальніми пострілами в порожні ворота від В’ячеслава Орла та Андрія Сторчоуса. Останнього, до речі, організатори турніру визнали кращим гравцем третього туру (коли “Громада-СУЕМ” переграла команду з Інституту пожежної безпеки). Таким чином, “громадівці” взяли реванш за поразку від Черкасиобленерго у першому турі чемпіонату, вигравши навіть із більшою різницею м’ячів.

За підсумками 6-го туру у лідери вирвалася команда з Яснозір’я, яка свої три очки взяла у перемозі над Аркою.

Повне відео матчу

news/2020/01/462.jpg