Дозвілля студентів СУЕМ – активне і креативне!

Дозвілля студентів СУЕМ – активне і креативне!

Східноєвропейський університет є великою та дружньою родиною. Студенти активно беруть участь в олімпіадах, конференціях, інтелектуальних змаганнях, а також – долучаються до художньої самодіяльності та спортивних заходів, що робить їхнє дозвілля цікавим і різнобічним.

20

В університеті створений Центр культури та дозвілля, головною функцією якого є розкриття мистецьких здібностей, творче становлення й естетичний розвиток студентської молоді.

Наші студенти – молоді креативні особистості, які із захопленням випробовують себе сценою: співають, танцюють, читають вірші та гуморески, демонструють свої акторські вміння.

usg9xnjwpvi

Молодь залюбки долучається до проведення Дня знань, Міжнародного дня студента, Дня українського козацтва, Дня подяки батькам, Дня вишиванки та багатьох інших свят.

Традиційно за участі студентства у закладі проводять благодійні акції на підтримку хворих дітей, багатодітних сімей, людей похилого віку, інвалідів. До дня Святого Миколая наші вихованці щорічно відвідують із подарунками дитячий будинок «Теплий дім».

uplvjbzpaja

Не залишається молоде покоління й осторонь тих трагічних подій, що відбуваються нині на Сході України. Студенти беруть участь у благодійних акціях на підтримку бійців АТО, займаються збором коштів, речей та продуктів. 

o3povbipafa

Також майбутнім фахівцям небайдужа доля покинутих і безпритульних тварин, тому щорічно вони проводять «гаражні розпродажі» з метою збору коштів для Черкаського міського товариства захисту тварин «Друг».

Спортивне життя університету не менш насичене. Студенти долучаються до діяльності футбольного та волейбольного клубів університету, покращують свою майстерність у секціях з легкої атлетики та настільного тенісу, випробовують свої інтелектуально-аналітичні сили в секції з шахів та шашок. Команди університету неодноразово перемагали в спартакіадах та універсіадах області з футболу, легкої атлетики, волейболу. Футзальна команда “Вікторія-СУЕМ” у 2014 році стала бронзовим призером Чемпіонату області у вищій лізі.

g_m7buyagfy

Наші студенти полюбляють подорожувати. В університеті діє туристична агенція, яка організовує поїздки для наших студентів, викладачів та відвідувачів: і всередині країни, і за кордон. Туристи з СУЕМ вже відвідали Карпати, Львів, Одесу, побували в декількох країнах Європи, Єгипті та Туреччині.

23

Таким чином, навчаючись у Східноєвропейському університеті, студенти мають можливість не тільки отримати належні компетенції за професією, а й цікаво провести своє дозвілля та реалізувати себе в інших видах діяльності.