До уваги студентів і викладачів!

До уваги студентів і викладачів!

23 – 24 серпня 2018 року в нашому місті вперше проходитиме Черкаський спортивний фестиваль під гаслом "Твоя сила – твоя Незалежність", головною метою якого є популяризація здорового способу життя, а також залучення жителів і гостей міста до активної участі в запропонованих спортивних заходах і змаганнях.

Організатором фестивалю є Черкаська міська рада.

Фестиваль збере шанувальників усіх найпопулярніших видів спорту на різних локаціях Черкас: Центральному стадіоні, Долині троянд, пляжі "Казбетський", а також в парках, скверах, спортивних майданчиках міста.

Головною подією буде встановлення та офіційна фіксація рекорду України з найтривалішого футбольного матчу, який відбуватиметься з 19:00 год. 23.08.2018 до 19:00 год. 24.08.2018. У нічний час учасники будуть забезпечені харчуванням і транспортом.

Ви маєте можливість стати учасником матчу та отримати пам’ятний сертифікат. Для цього потрібно подати заявку на участь, де вказати прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон, бажаний час участі в матчі. Кількість, стать і вік учасників не обмежені. Заявки просимо подати до 08.08.2018 на e-mail: svitlana_ovsienko@ukr.net

За детальною інформацією звертатися до помічника ректора з виховної роботи Волкової Віри Лук’янівни (097) 496 46 57.