День працівника освіти

День працівника освіти

Коли на змочену осінніми дощами землю починає тихо падати жовтий лист, приходить до нас свято – День працівників освіти. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і викладачі дають своїм студентам не тільки необхідні знання, але й неоціненні скарби людських якостей.

4 жовтня в нашому університеті відбулися урочистості з нагоди Дня освітянина. Свято відкрила ректор університету, яка щирими словами привітала всіх присутніх із професійним святом та вручила почесні нагороди від Черкаської обласної ради і Департаменту освіти та науки викладачам університету.

До цього дня студенти підготували святковий концерт, що відкрився піснею, яку написали саме наші студенти та присвятили її  своєму другому рідному дому – СУЕМ. Упродовж програми  зі сцени звучали проникливі вірші, присвячені викладачам, привітальні українські пісні, танцювальні номери. Вітальну естафету від студентів прийняв квінтет Черкаської філармонії, який створив в залі чудову святкову атмосферу. Виступ цього прекрасного колективу став святковим подарунком співробітникам від адміністрації  університету з нагоди професійного свята.