Cтуденти факультету Економіки та менеджменту відвідали Центр надання адміністративних послуг у м. Черкаси

Cтуденти факультету Економіки та менеджменту відвідали Центр надання адміністративних послуг у м. Черкаси

21 жовтня студенти факультету Економіки та менеджменту відвідали Центр надання адміністративних послуг у м. Черкаси, створений Черкаською міською радою, що є її виконавчим органом, з метою забезпечення доступності та спрощення одержання адміністративних послуг. Центр був відкритий 3 серпня 2012 року.

Студенти ознайомились з основними принципами роботи центру та пересвідчились  у тому, що вона максимально орієнтована на суб’єкта звернення та забезпечує відкритість, прозорість та зрозумілість процедур. Також, сучасне оснащення та досконала розробка центру запобігає проявам корупційних дій та повністю ліквідує можливість надання посередницьких послуг.

Заступник директора Царюк Павло Михайлович, ознайомив студентів із структурою організації та переліком основних послуг, які надає центр. Студентам продемонстрували послідовність звернення до центру та отримання кінцевої послуги. Також було ознайомлено з роботою Єдиного вікна – спрощеною системою обслуговування населення та роботою електронного реєстру надання послуг.

Дякуємо Ткаченку Олегу Олександровичу та Царюку Павлу Михайловичу за цікаву та продуктивну зустріч, яка дала можливість отримати  практичні знання нашим студентам.