“Банк одягу”, який підтримали студенти СУЕМ, став переможцем громадського бюджетування у Черкасах

“Банк одягу”, який підтримали студенти СУЕМ, став переможцем громадського бюджетування у Черкасах

З 1 по 14 листопада тривало голосування за 109 проектів Громадського бюджету Черкас, де кожен змагався за фінансування корисних ідей та їхнє втілення у місті. Перемогли 5 великих (із бюджетом до 2 млн. грн.) та 6 малих (до 300 тис. грн.) проектів.

Студрада Східноєвропейського університету, студентський актив на своєму засіданні 1 листопада визначилися з 4 проектами, які вони б хотіли підтримати. У підсумку переможцем став лише один із них. Утім, він із соціального погляду є надзвичайно актуальним. Йдеться про “Банк одягу”, який заплановано реалізувати через встановлення контейнерів для одягу в 10 різних кутках міста Черкаси, у місцях масового скупчення людей (до прикладу, у торгівельних центрах). На меті у авторів проекту – забезпечення необхідними речами жінок, що постраждали від домашнього насильства; їхніх дітей; жінок, які опинилися у складних життєвих ситуаціях; вихованок дитячих будинків, які мають “стати на ноги”; мешканок Жіночого кризового центру; переселенок тощо.

25353 (2)

Нашій студентській громаді надзвичайно приємно, що ми змогли долучитися до цієї невеличкої перемоги одного з 11 проектів.

Нижче подаємо перелік проектів, за які голосував студактив Східноєвропейського університету:

16: Спеціалізований майданчик для вигулу собак у Парку хіміків – 341 голос.

26: “Банк одягу. Допомога тим, хто її потребує”. Встановлення в/біля торгівельних центрах міста контейнерів для одягу, що був у використанні. Позбудьтеся одягу і взуття з користю – 732 голоси.

27: Реконструкція скверу "Студентський" в мікрорайоні "Лісовий" – 217 голосів.

106: Черкаський книжковий фестиваль – 458 голосів.