Якісна європейська освіта за доступними цінами!

Якісна європейська освіта за доступними цінами!

Сьогодні Східноєвропейський університет економіки і менеджменту надає громадянам по-справжньому особливі умови для навчання – окрім цінової політики, доступної кожному, у нашому закладі студенти мають шанс паралельно навчатися у кращих вищих навчальних закладах Європи, а саме: у Вищій лінгвістичній школі м. Ченстохова, Польському університеті фінансів і менеджменту та інших.

Сьогодні Східноєвропейський університет економіки і менеджменту надає громадянам по-справжньому особливі умови для навчання – окрім цінової політики, доступної кожному, у нашому закладі студенти мають шанс паралельно навчатися у кращих вищих навчальних закладах Європи, а саме: у Вищій лінгвістичній школі м.Ченстохова, Польському університеті фінансів і менеджменту та інших. Це економить час, кошти і зусилля, адже студенти СУЕМ на вигідних умовах і в максимально короткі терміни отримують ще й диплом європейської країни.

563 (2)

Вартість навчання в Східноєвропейському університеті та створеному при ньому Коледжі економіки і управління є доступною й залежить від обраної спеціальності, освітньо-кваліфікаційного рівня та форми навчання. Ціна на навчання в середньому становить:

-       для ОКР «молодший спеціаліст»: від 4200 до 7300 грн;

-       для ОКР «бакалавр»: від 5550 до 10500 грн;

-       для ОКР «спеціаліст»: від 7000 до 12000 грн;

-       для ОКР «магістр»: від 7500 до 13000 грн.

563 (3)

В університеті значна увага приділяється системі фінансової допомоги студентам, організованої у вигляді іменних стипендій та знижок в оплаті за навчання.

Щороку обдаровані студенти в рамках відзначення днів науки отримують стипендії, грошові винагороди від Президента університету Рауфа Ахметовича Аблязова та членів Опікунської ради. Розмір їх сягає до 3000 гривень! Тож амбітні і зацікавлені студенти з моменту вступу до вишу одразу докладають зусиль, аби їх напрацювання і здобутки були відзначені.

img_9695

До того ж у закладі діє система знижок, що можуть сягати 30% від річної вартості навчання!

Зокрема, студентам та випускникам університету, які мають намір навчатися за другою спеціальністю, встановлюється та діє протягом всього періоду навчання індивідуальна ціна на другу спеціальність зі знижкою на 30%.

Також абітурієнти, які зараховані на навчання в 2015-2016 навчальному році (2-5 курси, магістратура) та студенти університету 2 – 4 курсів за умови повної річної оплати за навчання до 25 серпня 2015 року сплачують на 5% менше від встановленої річної ціни. Для абітурієнтів і студентів Коледжу економіки і управління – на 7 % за вищезазначених умов оплати. Знижки діють протягом року.

В індивідуальному порядку встановлюються знижки та пільги для учасників АТО й малозабезпечених верств населення. Так, у випадку погіршення фінансового стану родин студентів університет розглядає можливість щодо реструктуризації боргу з оплати за навчання. Під час реструктуризації боргу студентам дозволяється відвідувати заняття та здавати екзаменаційно-залікову сесію. Штрафні санкції при цьому не нараховуються. Також студенти, які неспроможні здійснювати оплату посеместрово, можуть сплачувати за навчання помісячно.

Таким чином, в університеті створені всі умови для здобуття якісної освіти за доступними цінами. Залишається тільки додати бажання вчитися.

Набір студентів на 2015-2016 навчальний рік уже розпочався! Встигніть подати заявку на вступ уже зараз. Ласкаво просимо!