Виставка

Виставка

Протягом 17–19 березня наш Університет взяв участь у міжнародній виставці-презентації «Сучасні навчальні заклади – 2010», яка відбулась в Київському Палаці дітей та юнацтва.

Організаторів виставки компанії «Виставковий світ» та учасників міжнародної виставки привітали Президент НАПН України В. Кремень, заступник Міністра освіти та науки України М.В. Стріха та голова Верховної ради України В. Литвин.
Достойно презентувати Східноєвропейський університет економіки і менеджменту серед інших вищих навчальних закладів вдалось завдяки активній діяльності науковців в межах 10 наукових шкіл кафедр та комплексного напряму досліджень «Створення, шляхи розвитку та менеджмент освітніх закладів недержавної форми власності в Україні». Близько 40 наукових доробків (наукові посібники, монографії, тези наукових конференцій) науковців СУЕМ були з успіхом представлені відвідувачам виставки.
Неабияку цікавість викликали іміджеві фільми СУЕМ про університет та інститут економіки. Глядачам сподобалася талановита молода актриса Ольга Касьянова в ролі Лисички Олі – символу університету.

2-2

Виставка по праву може вважатись міжнародною, адже з гордістю представляли себе не лише українські ВНЗ, а й зарубіжні, зокрема Російський державний соціальний університет. Вразила та кількість спеціальностей (52), за якими здійснюють підготовку наші зарубіжні колеги.

Серед підприємств, які співпрацюють з галуззю освіти найбільш цікавим, з дизайнерської точки зору, виявився стенд лінгвістичної корпорації «Чілі» з зображенням малюнків в японському стилі, ніжно рожевих та пастельно голубих кольорах.

До речі, Східноєвропейський університет економіки і менеджменту був чи не єдиним вищим навчальним закладом, який оформив свій стенд зображенням університетської будівлі. А представники Університету в особі М.Ф. Уса - д.т.н., професора, начальника департаменту інформаційних технологій в освіті, В.Л. Волкової - заступника ректора з виховної роботи, Н.В. Тарасенко - начальника відділу інформаційної політики розвитку університету, Н.В. Максимович - начальника сектору обліку студентів, Кімлика В.М. - інженеру Центру інформаційно-технічного обслуговування впевнено переконували відвідувачів, що престижну європейську освіту здобувають саме тут. За три дні функціонування виставки близько 400 чоловік відвідали виставковий стенд університету та переконались, що Східноєвропейський університет економіки і менеджменту відкриває своїм студентам зоряний шлях до успіху.
Східноєвропейський університет було нагороджено Дипломом за вагомий внесок у модернізацію національної системи освіти.

3-2