Враження абітурієнтів про університет. Інтерв’ю від СУЕМ live

Враження абітурієнтів про університет. Інтерв’ю від СУЕМ live

Нещодавно в Східноєвропейському університеті стартувала вступна кампанія, і викладачі із задоволенням зустрічають численних абітурієнтів, які мають бажання навчатися в університеті, та для проводять для них екскурсії.

Пшеничний Владислав із села Козацького Звенигородського району – майбутній студент 1-го курсу спеціальності «Правознавство» – поділився своїми думками і враженнями про університет, планами на майбутнє, в яких значну роль відіграє Східноєвропейський університет.

3433 (6)

– Владе, як Ви дізналися про університет?

– У мене тут працює сестра – викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, директор ТОВ «Туристична фірма «Університетський туризм» Лілія Юріївна Бондаренко. Вона сама тут навчалась і ні секунди не пожалкувала, що вступила в СУЕМ, тому і порекомендувала.

– Чому обрали саме спеціальність «Правознавство»?

– «Правознавство» зацікавило тому, що в першу чергу це корисно особисто для себе – бути фундаментально сконструйованим під суспільство. Професія юриста – опора для себе. Коли поспілкувався з викладачем кафедри правознавства, директором Центру Кар’єри Інною Миколаївною Кушнір, для мене не залишилось сумнівів – тільки СУЕМ! Тільки юрист!

– Владе, а що Вас найбільше вразило в університеті?

– Мені сподобався дизайн, сучасний ремонт, аудиторії, тренажерна зала. Ніде більше в Черкасах такого немає! І, звичайно, ставлення з боку викладачів. Ввічливі, привітні, приємна атмосфера.

– Де будете проживати у період навчання?

– Друзі порекомендували університетський гуртожиток. Там комфортно, нові меблі, зручності… Весело!

– Чому Східноєвропейський університет?

 – У Черкасах Східноєвропейський університет – це кращий ВНЗ, де викладають правознавство!

– Владе, дякую за інтерв’ю, успіхів у навчанні!

– Дякую, допобачення!