Виробнича екскурсія студентів СУЕМ

Виробнича екскурсія студентів СУЕМ

1 листопада студенти спеціальностей «Економіка», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Маркетинг» та викладачі кафедри економіки підприємства, обліку і аудиту Східноєвропейського університету відвідали ПАТ «Юрія», що є найпотужнішим виробником молочної продукції під ТМ «Волошкове поле» в Черкаській області.

Під час ознайомчої екскурсії студенти дізналися, як виготовляється продукція ТМ «Волошкове поле», ознайомилися з етапами виробництва, з економічною структурою та фінансово-економічними підрозділами підприємства, отримали цікаву й корисну інформацію про властивості та характеристики продукції.

Приємною несподіванкою під час екскурсії стала дегустація молочної продукції та отримання цікавих сувенірних подарунків від ПАТ «Юрія».

На підприємстві працюють випускники Східноєвропейського університету, зокрема Жиденко Андрій Васильович – заступник генерального директора з економіки ПАТ «Юрія» та Бабенко Яна Олексіївна – бухгалтер-фінансист, які є зразковим прикладом для наших студентів.

Студенти із зацікавленістю вивчали стан економічного життя підприємства, систему маркетингу та перспективи його розвитку. Керівник відділу маркетингу ПАТ «Юрія» Оксана Махаринець не лише провела ознайомчу екскурсію, а й запропонувала студентам працевлаштування на підприємстві після закінчення нашого університету.