Випускники-2015 обирають Східноєвропейський університет

Випускники-2015 обирають Східноєвропейський університет

Щороку випускники шкіл нашої держави замислюються над вибором своєї професії і над можливістю в майбутньому складати достойну конкуренцію у сфері майбутньої зайнятості.

І в цьому виборі велику роль відіграє навчальний заклад. На щастя, сучасна молодь освічена, і з розвитком ЗМІ та інтернет-технологій можна з легкістю сказати, який вищий навчальний заклад є актуальним та престижним сьогодні.  

Східноєвропейський університет, якому вже чверть століття, формує у кожному із своїх вихованців впевненість у собі, дає широкі можливості у кар’єрному зростанні та вміння саморозвиватись і самовдосконалюватись після закінчення ВНЗ.

Ні для кого не секрет, що європейське суспільство поважає і прагне навчатись в модернізованих, розвинутих навчальних закладах, в університетах із сучасною матеріально-технічною базою, де викладачі-практики і увесь-професорсько-викладацький склад на чолі з керівництвом піклуються про кожного свого студента від першого курсу навчання до повного працевлаштування.

Саме таким чином створюється підґрунтя в народженні висококваліфікованих, активних, динамічних, комунікабельних професіоналів серед випускників Східноєвропейського університету. 20 березня о 10:00 чекаємо всіх майбутніх випускників шкіл на День відкритих дверей в Східноєвропейському університеті. Всіх, хто мріє про освіту сьогодні, кар’єру завтра та успіх завжди – ласкаво просимо!