Від теорії до практики: студенти-ресторатори знайомилися з ресторанним комплексом «Чайка»

Від теорії до практики: студенти-ресторатори знайомилися з ресторанним комплексом «Чайка»

Днями студенти та викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Східноєвропейського університету, вивчаючи структуру готельно-ресторанного бізнесу міста, організацію ресторанного господарства, основи барної справи, завітали до ресторанного комплексу «Чайка».

Ознайомилися з екстер'єром, інтер'єром, структурою, режимом роботи закладу. Більше довідалися про організацію робочого місця кухаря, офіціанта, бармена, особливості попереднього сервірування в банкетних залах. Особливо цікавим для молоді був майстер-клас з приготування коктейлів з елементами дегустації . Вони із захопленням "міксувади" коктейлі з використанням різних технологій (шейк, білд, білдінг, лейрінг, стір, екстрім). Не менш цікавим також був майстер-клас із приготування кавових напоїв.