У школі краси та мистецтв відбувся випускний іспит

У школі краси та мистецтв відбувся випускний іспит

Упродовж десяти років Школа краси та мистецтв Східноєвропейського університету співпрацює з обласним і міським центрами зайнятості з питань професійно-технічного навчання/перенавчання безробітних.

За цей час більше 300 осіб із числа незайнятого населення пройшли в університеті курсову підготовку та здобули професії перукаря і манікюрника.

Слухачі курсів, направлені на навчання обласним центром зайнятості у вересні минулого року, протягом 5 місяців вивчали теорію, відпрацьовували свої навички на моделях і, звісно ж, один на одному. Одним словом – творили, не покладаючи рук і ножиць!

І сьогодні вони представили свої найкращі творіння перед екзаменаційною комісією. Хвилясті локони, завитки, різноманітні коси – ці та інші елементи зачісок і укладок у виконанні новачків виглядали бездоганно. Вихід моделей супроводжувався розповіддю автора роботи про презентований образ: що саме надихнуло на його створення та де його можна застосувати. 

Члени комісії були приємно вражені роботами новоспечених майстрів краси. Усі образи були виконані з урахуванням модних тенденцій, індивідуальних особливостей моделі, з елементами творчості і креативу. Викладачі школи відзначили сумлінну роботу учениць відмінними оцінками та наголосили на тому, що результат, який вони продемонстрували на іспиті, дійсно підтверджує їхнє право називатися майстрами перукарської справи.