Студентів Східноєвропейського запрошують до міжнародного молодіжного табору

Студентів Східноєвропейського запрошують до міжнародного молодіжного табору

Сьогодні до Східноєвропейського університету економіки і менеджменту завітали представники громадської організації «Всеукраїнське молодіжне спілкування» з презентацією World Camp 2016 «Життя заради інших».

World Camp – це міжнародний молодіжний табір, метою якого є формування у студентів активної життєвої позиції, розширення світогляду, духовного розвитку, здорового способу життя. Окрім того, перебування в таборі передбачає ознайомлення з культурою та мовою різних народів світу.

3161

Цього року молодіжний табір проходитиме з 24 по 28 квітня в Києві. У програмі заходу: майстер-класи, концерти відомих артистів та музикантів, спеціальні лекції «Уроки життєвого успіху», фестивалі культур світу, лекції духовного виховання. Студентів навчатимуть лектори з Південної Кореї.  Представники організації показали студентам захоплююче відео з попередньо проведеного табору та розповіли про досягнення його учасників.

Також студентів ознайомили з діяльністю Міжнародного інституту розвитку інтелекту (ІМЕІ). Заклад орієнтований на формування у сучасної молоді інноваційного мислення задля розвитку України. Фахівці нашого університету вже неодноразово брали участь у форумах і тренінгах, організованих цією установою. У процесі роботи були досягнені домовленості про співпрацю Міжнародного інституту розвитку інтелекту та Східноєвропейського університету. Невдовзі лектори інституту проведуть серію тренінгів із проблематики інноваційного мислення для наших студентів.

img_6191

Довідка:

Громадська організація «Всеукраїнське Молодіжне Спілкування» входить до складу Міжнародної Молодіжної Організації IYF, яка була заснована в Південній Кореї в 1995 році. За 21 рік існування вона набула визнання в понад 80 країнах світу. В Україні офіційно зареєстрована в 2011-ому році.

Організація ставить за мету виділення з молодіжного середовища лідерів майбутнього, формування в них широкого світогляду й відповідального ставлення до життя. А ще – активної громадянської позиції, що спрямована на здоровий та екологічний спосіб життя, вміння долати бар’єри в спілкуванні з представниками інших країн.