Студенти Східноєвропейського відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу

Студенти Східноєвропейського відвідали міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу

Студенти кафедр туризму і готельно-ресторанної справи побували на наймасштабнішій події сфери гостинності – Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH. Захід проходив 4-6 листопада у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Студенти Східноєвропейського університету мали чудову нагоду ознайомитися з тонкощами готельно-ресторанної справи, безпосередньо поспілкувавшись із представниками найбільш відомих українських і світових мереж готельного та ресторанного бізнесу.

Участь у заході взяли понад 150 компаній із 15 регіонів України та 6 інших країн, які представили до уваги відвідувачів – устаткування і меблі для залів ресторанів і номерів готелів, устаткування для кухні, харчову продукцію, текстиль, посуд, інженерні рішення, системи автоматизації та безпеки, архітектуру та дизайн, озеленення та ландшафт готельно-ресторанних комплексів. Крім сегменту HoReCa, також були представлені напрями «ведінг» і «клінінг» – устаткування, технології, продукти та послуги для цих ринків.

Експофорум – це 35 бізнес-заходів: майстер-класів, семінарів, лекцій, спеціалізованих форумів і ділових зустрічей, а також вперше – Міжнародний кулінарний фестиваль BESTCookFEST, у журі якого світові кулінарні зірки – шеф-кухарі з 9 країн світу.

Динамічна атмосфера виставки, доповнена високою концентрацією досвіду і професіоналізму, дозволяє студентам в короткі терміни отримати максимум: перспективні контакти, унікальні ідеї, корисні навички та ефективні поради.

Матеріали зі спеціалізованих виставок використовуються під час проведення викладачами лекційних, семінарських занять, виконання студентами самостійної роботи, написання курсових робіт та дипломних проектів.

Відвідування заходів такого формату допоможе студентам отримати необхідні практичні знання для їхнього становлення як професіоналів сфери гостинності.