Східноєвропейський університет тісно співпрацює з товариством червоного хреста

Східноєвропейський університет тісно співпрацює  з товариством червоного хреста

Уже не один рік поспіль Східноєвропейський університет економіки і менеджменту співпрацює з Товариством Червоного Хреста. Діяльність Товариства є великою і шляхетною справою.

Червонохресні організації надають допомогу хворим, малозахищеним, самотнім громадянам похилого віку, дітям-сиротам, інвалідам і безпритульним.

Милосердя та безкорисливість – це ті риси, які об’єднують наших студентів і викладачів з цією організацією. Членська марка Червоного Хреста – це рука допомоги знедоленим. Купуючи та розповсюджуючи їх, студенти разом із викладачами роблять свій непосильний внесок у велику справу гуманності. У період осінньо-зимових холодів наші вихованці активно займаються збором теплого одягу для соціально невлаштованого населення.

Акції благодійності проводяться в Східноєвропейському університеті постійно. Президент університету Рауф Ахметович Аблязов та ректор закладу завжди підтримують проведення благодійних заходів і сприяють реалізації державних програм соціального захисту населення.

Сподіваємось, що тісна співпраця з Товариством Червоного Хреста виховуватиме у серцях наших студентів чуйність і небайдужість до чужого лиха та наштовхуватиме їх на добрі справи.