Східноєвропейський університет співпрацює з кембриджським вишем

Східноєвропейський університет співпрацює з кембриджським вишем

Методичний семінар для викладачів і вчителів англійської мови відбувся у Східноєвропейському університеті 14 вересня. Захід проведено в рамках відзначення року англійської мови в Україні спільно з видавництвом й екзаменаційним департаментом Кембриджського університету та компанією «Лінгвіст».

У семінарі взяли участь близько 100 вчителів і викладачів англійської мови із загальноосвітніх і вищих навчальних закладів Черкаської області. Тренерами виступили: директор школи англійської мови Cambridge Club Надія Приступа, консультант екзаменаційного департаменту Кембриджського університету в Україні Дарина Сіжук, методист видавництва Кембриджського університету Ганна Шовкалюк і керівник екзаменаційного центру Grade Education Centre Ольга Файзуліна.

Учасникам семінару розповіли про можливість навчання з метою підвищення рівня володіння англійською мовою, проходження тестування на підтвердження рівнів B2, С1 та методики викладання. Також вони мали нагоду переглянути виставку навчальних й екзаменаційних матеріалів і поспілкуватися з представниками екзаменаційних центрів  CambridgeEnglish.

Наприкінці заходу учасники отримали сертифікати і призи від видавництва.

Колектив Східноєвропейського університету висловлює вдячність представникам  Кембриджського університету за корисну і змістовну зустріч.