Щорічний міжуніверситетський конкурс – «Закохана пара 2011»

Щорічний міжуніверситетський конкурс – «Закохана пара 2011»

24 листопада 2011 року до Міжнародного Дня студента в Черкаському Палаці Молоді відбувся щорічний міжуніверситетський конкурс – «Закохана пара 2011». В конкурсі приймали участь студенти шести ВНЗ м. Черкас.

Спершу закоханим запропонували продемонструвати «домашні заготовки»: перша – це традиційна візитка історії знайомства і кохання, а друга – конкурс, в якому пари повинні були продемонструвати свої сімейні традиції. Наступні змагання були для учасників повною несподіванкою. Жартівливі конкурси допомогли виявити готовність молодих пар прийти на допомогу в потрібний момент, а також уміння розуміти один одного з півслова і погляду, знаходити спільну мову в складній ситуації.

Серед усих пар-учасників наші студенти здобули перше місце, і були нагороджені дипломом «Супер пара 2011». Щиро вітаємо студентів коледжу економіки і управління – Анастасію Пилипенко та Іллю Гнатенка з перемогою! До конкурсу «Закохана пара 2011» наших студентів підготувала Заслужена артистка університету, режисер-постановник театральної студії «Об'єднуючі серця» – Лілія Бондаренко.