Що ми знаємо про Т. Г. Шевченка? – брейн-ринг

Що ми знаємо про Т. Г. Шевченка? – брейн-ринг

У відповідності до плану річних заходів, присвячених святкуванню 200-річчя Тараса Григоровича Шевченка в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту, та у рамках тижня Інституту економіки 16 квітня 2013 року у конференц-залі університету відбулася вікторина (брейн-ринг).

У брейн-рингу взяли участь дві команди – команда студентів Інституту економіки та команда студентів коледжу економіки і управління.

Кожна з команд отримала по 16 питань, пов’язаних з життям та творчістю Т. Г. Шевченка, які підготувала і озвучила член Національної спілки журналістів України, доцент Хотькіна О. Р. Обговорення кожного питання обмежувалось терміном 30 секунд. Одночасно відбувся конкурс капітанів – кожен капітан поставив низку питань своєму конкуренту.

Журі у складі директора Інституту економіки – Ус Г. О., директора коледжу економіки і управління Шамари С. О., завідувача кафедри обліку і аудиту – Глінкіної Д. В. підводило підсумки конкурсу і надавало оцінку кожній відповіді.

Вболівальники жваво підтримували свої команди. Брейн-ринг пройшов у теплій, невимушеній атмосфері.

Не зважаючи на те, що команда коледжу перемогла за кількістю отриманих балів, логічним завершенням конкурсу стала перемога дружби. А студенти коледжу відчули себе студентами Інституту економіки!

Очевидно, що величні слова славетного Кобзаря не тільки формують національну свідомість, але й спонукають до творчої активності та самовираження молоді.