Шевченкове слово у серці мойому

Шевченкове слово у серці мойому

Є дні, що минають непомітно і зникають без сліду. Але є день, що ніколи не минає, що завжди з нами. Україна у долі своїй має такий день – 9 березня. День, що дав світові Шевченка – великого сина великого народу.

 Шевченкове слово у серці мойому

                                                            Воно – життєдайна джерельна вода.

Вшановуючи  пам'ять  Т. Г. Шевченка,  українська  громада  завжди прагнула, аби ім’я великого поета не втратило ані своїх шанувальників, ані того глибокого значення, яке воно мало для історії України.

11 березня в рамках реалізації річногно плану заходів до 200-річчя з Дня народження Т. Г. Шевченка СУЕМ вшановував пам’ять земляка літературно-музичною композицією, яку підготували студенти Коледжу економіки і управління.

З нагоди святкування 199 річниці з Дня народження Т.Г.Шевченка у заході взяли участь: Коваленко Валентина Михайлівна – голова Черкаської обласної спілки письменників України та Даценко Леонід Миколайович – заступник Черкаської обласної організації Національної спілки письменників України, лауреат літературної премії ім. Василя Симоненка. Студенти і викладачі із задоволенням спілкувалися з гостями вузу.

Хай же й сьогодні, і в наступні роки обпікає промерзлі наші душі огнем словесним Шевченко, хай воскресає він, пророк народу нашого, повсякчасно у наших благородних помислах і державних ділах.