Семінар освітньо-інформаційного клубу «Інвестор»

Семінар освітньо-інформаційного клубу «Інвестор»

Освітньо-інформаційний клуб «Інвестор», організований Інститутом економіки, продовжує свою діяльність.

Нещодавно, 23-25 жовтня 2013 року, відбувся триденний семінар на тему «Управлінський облік і бюджетування на підприємствах», організований клубом «Інвестор» спільно з ТОВ «Аудиторська фірма «Украудит ХХІ-Центр» для фінансових топ-менеджерів підприємств Черкащини.

Участь у семінарі взяли передові компанії Черкащини: ТОВ «Агропромислова компанія «Маїс», ТОВ «Компанія Метал Інвест», ПП «КИТ-3», викладачі університету та найкращі студенти Інституту економіки. Зокрема, були розглянуті питання за напрямками:

День 1. «Управлінський облік: впровадження та підтримка», модератор Демидов О. А. – завідувач кафедри економіки підприємства;

День 2. «Бюджетне управління підприємством», модератор Богдан А. О. – генеральний директор ТОВ «Аудиторська фірма «Украудит ХХІ-Центр»;

День 3. «Управлінський облік витрат і собівартості», модератор Свєтлова Н. М. – доцент кафедри обліку і аудиту та маркетингу.

По завершенню семінару, 25 жовтня 2013 року, директором Інституту економіки були урочисто вручені Свідоцтва учасникам семінару.

Учасники семінару високо оцінили рівень викладання матеріалів, їх корисність, а також відмітили високий рівень матеріально – технічної бази нашого Університету.

У подальших планах діяльності клубу «Інвестор» інші цікаві проекти, семінари і тренінги для економістів, бухгалтерів, фінансових директорів підприємств і організацій Черкащини, для студентів Інституту економіки університету.

Клуб «Інвестор» висловлює подяку за партнерську підтримку ЧОД Полтавського РУ «Фінанси і кредит» та ТОВ «Бухгалтерська компанія «ДІМ ОБЛІКУ».