Офіційне працевлаштування для студента СУЕМ – реальність!

Офіційне працевлаштування для студента СУЕМ – реальність!

Для кожного з нас у житті завжди настає момент вибору. Спочатку це вибір своєї майбутньої професії, потім університету. В процесі навчання ми дізнаємось багато нового, цікавого і необхідного для становлення себе як професіонала. Але завжди настає момент, коли, дійшовши до певної сходинки у знаннях, хочеться спробувати попрацювати і отримати досвід роботи за своєю спеціальністю.

Ні для кого не секрет, що на сучасному етапі дуже важко знайти відразу високооплачувану роботу, яка б давала працівнику впевненість і можливість самовдосконалюватись та розвиватися.

Східноєвропейський університет піклується про своїх студентів від першого курсу і до їхнього повного працевлаштування. Я знала, що в університеті працює Центр Кар’єри, який сприяє працевлаштуванню студентів. Будучи студенткою четвертого курсу Східноєвропейського університету (спеціальність «Економіка підприємства»), я звернулась до Центру Кар’єри за допомогою в пошуках роботи. Інна Миколаївна Кушнір, координатор центру, допомогла мені правильно скласти резюме і провела тренінг щодо успішного проходження співбесіди із роботодавцем.

Результат не змусив себе чекати – мені запропонували роботу в юридичному агентстві «Консалт» за спеціальністю. На даний момент я офіційно працюю економістом протягом п’яти місяців і дуже задоволена, тому що робота цікава і є можливість кар’єрного зростання. Я дуже вдячна Східноєвропейському університету і Центру Кар’єри за надану прекрасну можливість реалізувати себе.