Наші студенти взяли участь у майстер-класах метрів перукарського мистецтва

Наші студенти взяли участь у майстер-класах метрів перукарського мистецтва

Традиційно слухачі курсів Школи краси та мистецтв Східноєвропейського університету разом із викладачами двічі на рік відвідують виставку з перукарського мистецтва «INTERSHARMУкраїна – 2015», що проходить в Києві.

Цього разу під час такої виставки 17 вересня вони взяли участь у майстер-класах всесвітньо відомого італійського стиліста, арт-директора компанії «Ga.Ma» Альберто Гомеса (Ель Житано) і перукаря року в Іспанії Вісенса Морето.

Метри перукарського мистецтва продемонстрували учасникам останні техніки і тенденції перукарської моди. Так, Ель Житано ознайомив наших майбутніх перукарів із техніками виконання стрижок на льоту, інноваційними методами укладки за допомогою щипців для випрямлення волосся, новими образами і трендами з кращих подіумів світу.

Вісенс Морето провів майстер-клас у стилі «Barbershop». Він розповів основи базових барберських технік, розкрив секрети авторських форм і технік виконання чоловічих стрижок ножицями і машинкою, ознайомив із технологіями створення різноманітних форм вусів і бороди.

Також учасникам заходу було презентовано широкий вибір сучасних інструментів у сфері перукарського мистецтва, манікюру, декоративної косметики і косметології.

Все це – непересічний досвід як для наших студентів, так і для викладачів, які із задоволенням постійно відвідують подібні заходи задля охоплення нових навичок сучасної перукарської справи та ознайомлення з новими тенденціями у сфері індустрії краси.