Меморандум про співпрацю

Меморандум про співпрацю

4 листопада 2021 року, продовжуючи добру традицію взаємодії на ринку освітніх послуг, та з метою імплементації базових засад принципу безперервності освіти, було укладено Меморандум про співпрацю

Між Східноєвропейським університетом імені Рауфа Аблязова, Фаховим коледжем СУРА та Державним навчальним закладом «Золотоніський професійний ліцей».

У рамках дружнього візиту до Золотоніського професійного ліцею відбулися жваві профорієнтаційні комунікації із учнівською спільнотою закладу. Проректор з адміністрування Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова, к.т.н. Віталій Коваль та директорка Фахового коледжу СУРА, к.і.н Анна Новак розповіли про додаткові привілеї для учнів ЗПЛ відповідно до умов Меморандуму, надали фахові консультації щодо спільної реалізації інформаційних, виховних, культурно-мистецьких заходів у галузі освіти, проведення науково-практичних конференцій, форумів, семінарів, організації та втіленні спільних проєктів, що стане можливим вже у найближчій перспективі.

78 (3)

Директор ДНЗ «Золотоніський професійний ліцей» Костянтин Короткий, засвідчуючи значущість підписаного Меморандуму про співпрацю, наголосив на важливості розбудови нових моделей та механізмів подальшої взаємодії між закладами на засадах партнерства, що відповідає сучасному стану освіти та запитам суспільства. 

Окреслюючи зміст спільних проєктів директорка Фахового коледжу СУРА Анна Новак акцентувала увагу на спорідненості завдань та обопільній потребі взаємодії спрямованої на розбудову сучасного освітнього простору та забезпечення реалізації права здобувачів освіти на її безперервність та доступність.