На них чекали широкий асортимент вуличних страв, гастрономічні відкриття та цікаві майстер-класи.
«Вулична їжа» – це перший проект, якому вдалося масово популяризувати в Україні європейську культуру споживання і приготування вуличної їжі. Команда проекту ретельно відбирає найкращих food-представників так, щоб гастромани кожен раз знаходили для себе щось нове. За чотири роки свого існування «Вулична їжа» стала не тільки законодавцем моди на новий формат відпочинку, але і зросла в наймасштабніший в Україні start-up майданчик для food-бізнесу. Зараз із проектом асоціюється безліч надихаючих історій успіху про те, як гастроентузіасти відкривають власні заклади та «виростають» з одного закладу в цілу мережу.
На цьогорічному фестивалі було представлено більше 100 фудкортів вуличної їжі. Студенти і викладачі відвідали такі майстер-класи, як «Смажене морозиво», «Приготування мідій», «Приготування виноградних равликів», «Приготування та вживання устриць». Також ознайомилися з організацією різних локацій фестивалю, особливостями презентації фудкортів, гастрономічними тенденціями 2017 року.