Класична поезія вустами сучасних студентів

Класична поезія вустами сучасних студентів

Напередодні першого весняного свята в культурному житті нашого Університету відбулася цікава подія – прем’єра музично-літературної композиції «Класична поезія вустами сучасних студентів», присвячена першому весняному святу, яка пройшла з аншлагом і не залишила серед глядачів байдужих.

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ  
лиш приходить подібне кохання. 
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання…

Зі сцени в супроводі неперевершеної музики звучали твори Пушкіна, Кіплінга, Ахматової, Єсеніна, Цветаевої, Сосюри, Симоненка та вірші  студентів нашого Університету. Ще більшого романтизму святу додали романси та ліричний вальс на музику Шостаковича.

На святі були присутні президент СУЕМ Аблязов Р.А. і ректор Університету Казарінова Н.Л., яка з теплими словами звернулася до студентів, подякувала юним артистам за їх виступ, який створив в залі атмосферу духовності та подарувала їм великий святковий торт.

Вірші старовинні та сучасні, а душа в них одна. І сучасні вірші відрізняє від стародавніх майже тільки час створення. Тому що справжні почуття залишилися протягом століть незмінними, а сучасна людина відчуває і переживає свої почуття, як і багато років тому. Тому вірші про кохання не мають віку і завжди популярні.