Громадські слухання з ГО "Черкаська молодіжна рада"

Громадські слухання з ГО "Черкаська молодіжна рада"

15 листопада у стінах Східноєвропейського університету імені Рауфа Аблязова відбулась громадська консультація, яку ініціювала громадська організація “Черкаська молодіжна рада” в рамках реалізації ключових завдань Меморандуму про співпрацю.

Студенти університету та Фахового коледжу СУРА дізнались про специфіку та напрямки роботи громадської організації, ознайомились з проєктами й ініціативами, які організовує Черкаська молодіжна рада. Мета заходу — дізнатися, чого не вистачає молоді й найкращі пропозиції внести до національної та обласної програми “Молодь Черкащини на 2023 рік”. 

Організатори запропонували висловити свої ідеї у досить цікавий спосіб, який нагадував “мозковий штурм”. Молодь поділилась на 4 команди, кожній з яких було поставлено запитання, над яким вони працювали протягом 10 хвилин. Студенти пропонували свої ідеї щодо заходів, яких їм не вистачає, висловлювали свої думки щодо проблем і потреб молоді, варіантів, як можна об’єднати місцевих жителів та ВПО, а також говорили про те, що б їм хотілось опанувати завдяки неформальній освіті. Кожна з команд пропрацювала над усіма поставленими питаннями та запропонувала креативні ідеї й цікаві заходи, які надалі зможуть увійти в програму розвитку регіону.