Договір про співпрацю з Одеським морським університетом

Договір про співпрацю з Одеським морським університетом

Східноєвропейський університет імені Рауфа Аблязова та Одеський національний морський університет підписали договір про співпрацю.

Заклади освіти домовились про об’єднання своїх зусиль для підвищення рівня освітньої, професійної та наукової підготовки у сферах “Управління та адміністрування”, “Сфера обслуговування”,  розширення науково-методичної бази діяльності та спільно діяти у сфері розвитку, навчальних зв’язків.

Відтепер наші університети зможуть обмінюватись практичним та теоретичним досвідом і знаннями у сферах сучасного підприємництва, торгівлі, маркетингу, туризму.  

Фахівці вишів будуть обмінюватись досвідом, підготовкою навчальних і методичних матеріалів, брати участь в організації лекцій, семінарів конференцій.

Сторони зможуть разом організовувати і проводити спільні заходи: конференції, презентації, круглі столи, виставки, у тому числі й міжнародні, сприяти самореалізації в інтелектуальній, суспільній, духовній сферах та участі в науково-дослідних програмах.

Ця співпраця дає змогу відкрити нові можливості для наших викладачів та студентів, щодо урізноманітнення освітнього процесу та можливості наукової реалізації наших фахівців. Чекаємо на продуктивні спільні проєкти!