День самоврядування в СУРА

День самоврядування в СУРА

У Східноєвропейському університеті імені Рауфа Аблязова та Фаховому коледжі СУРА відбувся День самоврядування.

Подія розпочалась із засідання студентського ректорату, президент студентської ради Щербатюк Олег, який сьогодні виконував обов’язки президента університету разом зі своїм віцепрезидентом Педченком Володимиром та ректором Осауленком Володимиром оголосили порядок денний та заслухали пропозиції від проректорів, деканів та завідувачів кафедр, після чого, всі приступили до роботи за своїми посадовими обов’язками на цей день.


Студенти спробували себе у ролі викладачів та провели лекційні й практичні заняття в університеті та коледжі. Методисти-дублери долучились до розробки та покращення розкладу занять. Декани та завідувачі кафедр обговорили з викладачами план наукової роботи студентів на поточний місяць. Проректор з виховної роботи розробив план заходів на жовтень-листопад 2022 року. Дублери сектору обліку студентів займались документацією, а загальний відділ — реєстрацією вхідної кореспонденції і внутрішніх наказів університету, інший адміністративний персонал також займався розв'язанням службових питань.


Опісля дублери провели засідання, на якому заслухали результати роботи та підбили підсумки. Адміністрація вишу по завершенню Дня студентського самоврядування підготувала учасникам частування і разом з працівниками закладу влаштували вправи з тімбілдингу для того, щоб подальша співпраця студентства та співробітників закладу була більш відкритою та результативною.