Чемпіонат з колористики «Estel color»

Чемпіонат з колористики «Estel color»

Слухачі Школи краси та мистецтв нашого університету взяли участь у IV Всеукраїнському чемпіонаті з колористики «ESTEL COLOR» серед студентів спеціалізованих навчальних закладів з перукарського мистецтва.

Чемпіонат проходить у рамках ХІII Міжнародного фестивалю перукарського мистецтва, моди і дизайну «Кришталевий Янгол». Це яскраве, незабутнє видовище модних образів, створених руками молодих і креативних майстрів, починаючих свій професійний шлях у перукарському мистецтві.

19 березня 2015 року слухачі-перукарі Школи краси та мистецтва університету взяли участь у підготовчому регіональному конкурсі «ESTEL COLOR» з підготовки моделей у навчальному салоні під керівництвом викладача Савко Вікторії та колориста компанії ESTEL Багдасарової Валентини.

Участь у чемпіонаті «ESTEL COLOR» – це унікальна можливість для майстрів-початківців проявити свій талант і майстерність, побороти перші сумніви та страхи і покласти успішний початок до свого визнання. Адже участь у всеукраїнських, а тим більше у міжнародних фестивалях, в яких слухачі нашої Школи неодноразово були призерами та отримували Гран-прі, відкриває перед молодими учасниками широку дорогу до перемог різного рівня, включаючи такі найголовніші події в індустрії краси, як чемпіонат України «Кубок Києва», безліч достойних всеукраїнських фестивалів та найголовніше – Всесвітній чемпіонат «Кубок світу».