Активний відпочинок – запорука здоров’я і гарного настрою!

Активний відпочинок – запорука здоров’я і гарного настрою!

За ініціативи Східноєвропейського університету і ГО «Черкаська студентська рада» 16 жовтня у сквері Хіміків відбувся студентський пікнік із спортивно-розважальною програмою і приготуванням польової каші.

До участі в заході долучилися студенти Черкаського інституту банківської справи, Черкаського державного технологічного університету, Черкаського державного бізнес-коледжу і  Черкаського професійного ліцею.

3262 (3)

Молодь отримала можливість не лише відпочити, а й поспілкуватися в неформальній атмосфері, здружитися і зробити корисну справу.

Із самого ранку студенти висаджували берези, горобини і кущі калини, даючи приклад містянам, як потрібно піклуватися про природу. Після озеленення території вони залюбки помірялися між собою силою у спортивних змаганнях: перетягували канат, набивали м'яча, піднімали гирю, кидали дротики.

Голова нашої студентської ради Микола Кінішенко підняв 16-ти кілограмову гирю найбільшу кількість разів (25), чим продемонстрував відмінну фізичну підготовку і не розчарував своїх вболівальників.  

3262 (1)

Не менш захопливими були фото-квести, де юнаки і дівчата виявили креативність, почуття гумору і командну гру.

Загальну атмосферу відпочинку і веселощів доповнило спільне приготування каші на відкритому багатті. Для студентів спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» це вже не перший досвід приготування страви в польових умовах, тому вони із задоволенням долучилися до цього процесу.

На свіжому повітрі каша мала просто неповторний смак! Скуштувати підходили усі: і студенти, і викладачі, і відвідувачі скверу. А деякі після активних ігор зверталися ще й за додатковою порцією.

Сподіваємося, що такі зустрічі стануть доброю традицією і до них буде долучатися все більше студентів навчальних закладів міста.