Абітурієнти СУЕМ віддають перевагу правознавству та сфері обслуговування

Абітурієнти СУЕМ віддають перевагу правознавству та сфері обслуговування

10 липня абітурієнти почали здавати документи у вищі навчальні заклади. У Східноєвропейському університеті нині відбувається цілий «ярмарок» спеціальностей та напрямів підготовки усіх інститутів і кафедр. Всюди тривають екскурсії та виставки, де викладачі, методисти та самі студенти розповідають абітурієнтам про свої кафедри.

Незважаючи на те, що заяви для вступу можна подавати в електронному вигляді, більшість абітурієнтів до Східноєвропейського університету приносять документи особисто.

До роботи у приймальній комісії залучено достатню кількість персоналу, аби забезпечити відсутність черг і комфортні умови для подачі документів.

img_8812-1

За словами відповідального секретаря приймальної комісії Ірини Дьячук, на першому тижні вступної кампанії найбільш популярними спеціальностями серед абітурієнтів є туризм, готельно-ресторанна справа, правознавство, маркетинг.

- Що стосується Коледжу економіки і управління, то багато вступників також обирають правознавство,  – продовжує Ірина Віталіївна. – Юридичний напрямок завжди був популярним у нашому закладі.

На сьогодні до Коледжу економіки і управління вже подав документи один учасник АТО, обравши спеціальність «Комерційна діяльність».

- Учасники АТО можуть вступати без сертифікатів ЗНО, але повинні здати вступні іспити, – додала Ірина Дьячук. – Для них в університеті та коледжі діють знижки в оплаті на навчання.

Вступна кампанія триває. Приймальна комісія працює щоденно: понеділок-п’ятниця - з 09.00 до 17.00; субота-неділя – з 09.00 до 14.00.

img_8805-1