ЗАКРИТИ

Східноєвропейський університет привітав рідне місто з днем народження

Східноєвропейський університет привітав рідне місто з днем народження

Східноєвропейський університет економіки і менеджменту взяв участь у святкових заходах із нагоди 730-річчя рідного міста. У Долині троянд для жителів і гостей Черкас студенти й викладачі вишу підготували виставки, майстер-класи та вікторини з призами.

Неабиякий інтерес у містян викликав ярмарок професій, де навчальний заклад представив свої спеціальності. Так, кафедра дизайну продемонструвала розроблені студентами макети заміських будинків, влаштувала фейс-арт для маленьких відвідувачів свята та майстер-клас із мехенді, популярного серед молоді. 

Під час фестивалю вуличної їжі студенти спеціальності "Готельно-ресторанна справа" презентували страви української кухні. Крім цього, вони разом із викладачами організували для дітей майстер-клас із глазурування печива.

Кафедра туризму провела серед містян опитування з метою вивчення туристичного ринку, а також безкоштовну лотерею, призом якої була екскурсія містом Черкаси. 

Юридичну вікторину провели студенти-правознавці. За правильну відповідь на запитання правового змісту учасники отримували солодощі. 

Наприкінці заходу ректор університету розрізала коровай, а студенти пригощали ним усіх бажаючих.