Нещодавно, Університет спільно з Департаментом освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради, в особі заступниці міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чубіної Анастасії та Асоціацією кулінарів України, в особі Собко Анни провели інтерактивний семінар-практикум «Нове меню для дошкільних закладів освіти: розробка, технології, впровадження».
В ході проведення заходу було досліджено та розібрано основні складові нового меню, відпрацьовано прийоми приготування нових страв для дітей дошкільного віку. Як влучно зауважила Анастасія Чубіна – «повар, що працює в дошкільному закладі і вручну може приготувати картопляне пюре на 40 малюків, вже майстер своєї справи. А за допомогою сучасних смарт-технології від Термомікс Україна, батьки можуть бути впевнені в якісному харчуванні дітей. Кожен учасник був задіяний у технологічному процесі приготуванні страв.
Супроводжували семінар студенти та викладачі кафедри Готельно-ресторанної справи СУРА під керівництвом доцента кафедри, кандидата технічних наук Собко Анни.
Двадцять вісім років тому було визначено і затверджено права і свободи наших громадян. Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стала важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина.
Завідувачка кафедри публічного та приватного права, кандидатка юридичних наук, доцентка та здобувачка вищої освіти Наталія Тонкопряд взяли участь в роботі 1 Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участь «PRO КИЇВ» з темою доповіді: «Нормативне закріплення питання екологічної безпеки».
Відповідно до розкладу заліково-екзаменаційної сесії студенти спеціальностей «Менеджмент» та «Економіка» захищали свої роботи з дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні». Цей предмет вважається ключовим для майбутніх фахівців, оскільки формує необхідні знання про сучасні інформаційні системи та їх роль у раціональному управлінні ресурсами підприємств.