ЗАКРИТИ

Практика без кордонів!

Практика без кордонів!

У рамках підготовки висококваліфікованих фахівців в Східноєвропейському університеті економіки і менеджменту широко застосовуються різноманітні форми і види практичної підготовки, які дають можливість студентам за час навчання стати конкурентоспроможними фахівцями на ринку праці.

Практичне навчання студентів здійснюється на базі створених в університеті навчально-науково-виробничих центрів. Зокрема, функціонують такі ННВЦ: «Навчальний готель і ресторан», «Туристична фірма», «СУЕМ-банк», «Правнича клініка», «Страхова компанія» та інші. При цьому практична підготовка студентів спрямована на те, щоб максимально наблизити навчальний процес до реалій ринкової економіки.

rtrlataeuos

Тонкощі своєї професії студенти університету також вивчають, проходячи практику (ознайомчу, навчальну, виробничу та переддипломну) на провідних підприємствах, в установах, організаціях Черкаської області та всієї України.

Наприклад, студенти-юристи опановують спеціальність завдяки практичній підготовці в територіальних органах МВС України,  Міністерства юстиції, Державної виконавчої служби України, Державної фіскальної служби України, прокуратури, в судах різних інстанцій, юридичних фірмах тощо.

pe9kxwimery

Проходження практики дає студентам можливість не лише здобути практичні навички під час роботи з професіоналами своєї справи, а й зарекомендувати себе як вже сформованого фахівця. І якщо керівники фірм, де відбувалася практика, бачать потенціал, здорові амбіції, цілеспрямованість, працьовитість і творчий підхід, практиканти отримують реальний шанс працевлаштуватися.

Варто відзначити, що географія проходження практики наших студентів із кожним роком розширюється. Практика за кордоном – це мрія багатьох студентів. І Східноєвропейський університет пропонує таку унікальну нагоду своїм студентам.

nhafopyisy8

За кордоном проходять практику й стажуються на­самперед ті студенти, які добре навчаються та володіють іноземними мовами.

Так, студенти-туризмознавці вже неодноразово проходили стажування в Німеччині, Греції, Туреччині. Причому за кордоном практиканти отримують ще й гідні зарплати та мають змогу відпочити в курортних місцевостях і помилуватися їхніми мальовничими краєвидами.

Досвід роботи за кордоном дає студентам ряд безспірних переваг. Це і знайомство з іншим рівнем життя та культури, і вдосконалення мовної практики, і вагомий запис у резюме для подальшого пошуку роботи.

elbfgdzvktm

Таким чином, організація практичної підготовки та професійного стажування для студентів є одним із пріоритетних напрямків роботи університету. Адже випускник, який має практичний досвід роботи, більш адаптований до майбутньої трудової діяльності та має вищі шанси працевлаштуватися.