ЗАКРИТИ

Для бажаючих отримати другу вищу освіту інформуємо

Для бажаючих отримати другу вищу освіту інформуємо

Інститут післядипломної освіти Східноєвропейського університету економіки і менеджменту запрошує громадян отримати другу вищу освіту за спеціальностями

-    менеджмент організацій;

-    економіка підприємства;

-    бухгалтерський облік.

Навчання проводиться за двома програмами перепідготовки: державною або університетською.

На навчання за державною програмою приймаються особи, які мають вищу освіту освітньо-кваліфікаційних рівнів спеціаліста або магістра. Термін навчання – 2,5 роки. По завершенні – диплом спеціаліста про перепідготовку державного зразка.

За програмою університету на навчання приймаються особи, які мають ОКР: магістр, спеціаліст, бакалавр та молодший спеціаліст. Для осіб, які мають вищу освіту, навчання триває 1,5 роки. Для тих, хто вступає на базі молодшого спеціаліста – 2 роки. Завершивши навчання, фахівці отримують диплом спеціаліста міжнародного зразка.

Варто зазначити, що відповідно до нового закону «Про вищу освіту» ті, хто зараз навчається на спеціаліста або збирається вступати на цей освітньо-кваліфікаційний рівень, отримають дипломи спеціалістів, але вони будуть автоматично прирівняні до ступеня магістра. Останній набір спеціалістів відбудеться у 2016 році.

Також нагадуємо, що студентам та випускникам Східноєвропейського університету, які мають намір навчатися за другою спеціальністю, встановлюється та діє протягом усього періоду навчання індивідуальна ціна на другу спеціальність зі знижкою 30%.

Для отримання більш детальної інформації звертатися за телефоном: (0472) 32 60 86.